Ford GT az Xbox One Forza Motorsport 6 játékhoz

2016. 06. 29.
1966-ban a Ford történelmet írt azzal, hogy Le Mans-ban mindhárom dobogós helyet megszerezte; a márka 50 évvel a legendás győzelem után visszatér a Le Mans 24 órás futamra, s ezt azzal ünnepli meg, hogy a 66-os rajtszámú Ford GT versenygép immár az Xbox One Forza Motorsport 6 versenyszimulációs játékban is rajthoz állhat.

A Ford GT Le Mans versenyautó ingyenes letöltéshez szükséges kódokat mától kapják meg az Xbox Live belső levelezőrendszerében a Forza Motorsport 6 program játékosai.*

A Ford idén két Ford Chip Ganassi Racing Ford GT-vel versenyez a FIA Hosszútávú Világbajnokságon, és két másik Ford GT-t indít az IMSA WeatherTech SportsCar Bajnokságon. A Le Mans 24 órás futamon mind a négy Ford GT rajthoz áll majd június 18-án 15:00 órakor, amikor elstartol a GTE Pro géposztály mezőnye.

“A Ford 1966-os diadala valódi legendává nőtte ki magát a motorsport világában, most pedig eddigi legfejlettebb technológiájú autónkkal térünk vissza a világ legkeményebb hosszú távú futamára,” mondta Henry Ford III, a Ford Performance világszintű marketing-igazgatója. “Szoros együttműködést alakítottunk ki a Forza és az Xbox márkákkal, így most a Forza motorsport 6 játékosainak milliói tapasztalhatják meg velünk együtt Le Mans-i visszatérésünk élményét.”

A Ford GT versenyautó alapja a vadonatúj Ford GT szupersportkocsi, a Ford Performance divízió csúcsterméke. Élvonalbeli aerodinamikájával, kis tömegű karbonszálas konstrukciójával és erős, mégis takarékos Ford EcoBoost motorjával a Ford GT arra született, hogy fej-fej mellett harcoljon a GT-kategória elitjével – a Ferrarival, a Corvette-tel, a Porschéval és az Aston Martinnal –, hogy kiderüljön, ki kerül ki győztesen minden idők legkeményebb hosszú távú futamának küzdelméből.

A Forza Motorsport 6 borítójának sztárja a Ford GT közúti változata, aminek első példányait várhatóan 2016 végén kapják meg a vásárlók, s ami a versenyszimulációs játék tavalyi piacra kerülése óta szerepel a program kínálatában.

A két WEC Ford GT továbbra is eddigi, 66-os és 67-es rajtszámával fut Le Mans-ban, a két IMSA-autó pedig új rajtszámokat kap (68. és 69.), hogy ezzel is tisztelegjenek a Ford 1966-os, 1967-es, 1968-as és 1969-es Le Mans-i győzelmei előtt.


# # #

* A kiküldött kódok nagy száma miatt hét napba is beletelhet, mire minden játékos megkapja a saját kódját

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autócentrum Szabó Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autócentrum Szabó Kft