Ford Dronekhana

Nézze meg a világ legjobb drón

2016. 08. 16.
Mi történik, ha összepárosítjuk a világ egyik legérdekesebb új sportágát és a világ néhány legizgalmasabb autóját? A válasz egy új videóban látható, amelynek címe: “Dronekhana”.

A világ legjobb drónpilótái közül ketten is főszerepet vállaltak abban a lenyűgöző mutatványban, amelyben egy driftelő Focus RS izomautó, egy füstölgő Mustang és egy robot is részt vett. A pilóták, Luke Bannister és Brett Collins egy különleges szemüveg segítségével irányították drónjaikat, így pontosan azt látták, mintha maguk is a gépen ültek volna, miközben átrepültek egy Ranger pickup alatt, vagy keresztülsuhantak egy B-MAX kabinján. A drónok röptét mindeközben 36 darab GoPro kamera rögzítette, és az akció végül egy olyan stílusú videóban öltött testet, ami az 1999-es Mátrix című film stílusát idézi.

“Tényleg olyan volt, mintha a pilótafülkében ülne az ember. Kemény menet volt, és nem is sikerült minden tökéletesen – de végül is a Mustangnak nem esett baja, és ez a legfontosabb,” mesélte Luke Bannister, a Drón Nagydíj 16 éves világbajnoka. Bannister a 22 esztendős Brett Collinssal együtt szerepel a videóban, ahogyan a Tornado XBlades csapatban is együtt versenyeznek.


VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autócentrum Szabó Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autócentrum Szabó Kft