Szerviz akciók

Szerviz akcióink

Bármit is keres Fordjához, mindig számíthat a segítségünkre. Akár kedvező szervizajánlatainkra kíváncsi, akár a kiterjesztett garanciáinkra, esetleg egy hasznos ötletre azzal kapcsolatban, hogyan tehetné autóját még biztonságosabbá és kényelmesebbé – mi örömmel segítünk Önnek.


Nálunk nem éri meglepetés!
Minden gyakorló autós tudja, hogy az éves szervizelés milyen fontos. Ahogy azt is, mennyi idegeskedéssel jár, hiszen a legtöbb helyen sajnos nem tudhatjuk előre, milyen összeg lesz végül a számlán, amit megkapunk. Ennek a helyzetnek vetnek véget Ford márkaszervizünkben, ahol fix, kiszámítható költségekkel, és különlegesen képzett Ford szakértőkkel garantáljuk a nyugodt, hatékony szervizelést.
FIX ÁR PROGRAM MEGTEKINTÉSE


Értékeljük hűségét!
Ezért különleges, állandó, tehát mostantól mindig elérhető kedvezmények illetik meg ezentúl az 5 évesnél idősebb Ford autók tulajdonosait. Így biztos lehet benne, hogy autója jó kezekben van, és továbbra is nyugodtan számíthat majd rá.
Szervizeink speciálisan Fordokhoz fejlesztett berendezésekkel és célszerszámokkal várják az Ön autóját. Eredeti gyári alkatrészeket használnak, szakembereink különleges képzést kaptak így nálunk jobban senki sem ismeri az autóját. Nálunk nem kérdés a minőség és autója meghálája Önnek is a gyári gondoskodást!
FORD 5+ SZERVIZ PROGRAM MEGTEKINTÉSE


Bízza autóját azokra, akik a legjobban ismerik!
Kérjen árajánlatot márkaszervizeinkben és hasonlítsa azt össze egy független szerviztől kapott ajánlattal! Ha esetleg a mienknél kedvezőbb ajánlatot kapna, mutassa be a független szerviztől kapottat és mi elvégezzük a munkát azon az áron.
 

Kényelmi szerviz szolgáltatásaink

Díjmentes szerviz csereautó

Felgyorsult életünkben az autó munkánk eszközévé, mindennapjaink fontos részévé vált. A gépkocsi szükségszerű nélkülözése komoly problémát okozhat a karbantartások és javítások ideje alatt. Éppen ezért cégünk csereautó szolgáltatással kívánja biztosítani, hogy Ön a javítások ideje alatt is gondtalanul élvezhesse az autó nyújtotta szabadságot.


"Hozom-viszem" szolgáltatás
Lényege, hogy az előzetes megrendelést követően a szervizre váró gépkocsit a megadott helyszínről munkatársaink márkaszervizünkbe szállítják, a javítást követően pedig az ügyfél által megjelölt helyszínen adják át azt. A szolgáltatást lehetőség van összekötni cseregépkocsi bérlésévelRÉSZLETEK

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autócentrum Szabó Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autócentrum Szabó KftVélemények