TRANSIT CENTRUM

A Transit Centrum a haszongépjárművek specialistája.


A Transit Centrum egy különleges  részleg a Ford márkakereskedéseken belül, ahol szakképzett munkatársaink kifejezetten a haszongépjárművekkel kapcsolatos kérdésekre specializálódtak.

Végigvezetik Önt az igényeinek leginkább megfelelő modell kiválasztásában és személyre szabott finanszírozási megoldásokban is segítségére lesznek.


           

Megtaláljuk az Ön üzletének leginkább megfelelő járművet, és a vásárlás után is segítjük az ügyfeleinket. Ez a hivatásunk. Díjnyertes haszongépjárműveinkről megbízhatóságáról RAC minőségi akkreditációval rendelkező műhelyeink gondoskodnak. Így biztos lehet benne, hogy jól döntött, amikor a Transitot választotta.

Az ország egyik legnagyobb, haszongépjárművekkel kiemelten foglalkozó márkakereskedői hálózatával rendelkezünk, így az Ön Transit Centrumja biztosan nincs túl messze Öntől. Ráadásul senkitől nem kaphatja meg azt a támogatást és szakértelmet, amit a mi munkatársaink kínálhatnak Ford haszongépjárművének.

Ford márkakereskedésekben és Transit Centrumokban sokféle ajánlatot talál a vásárlástól a lízingen át a vásárlás utáni megoldásokig – és az ajánlatokat igyekszünk az Ön egyéni pénzügyi igényeinek megfelelően alakítani. Így amikor minket választ, biztos lehet benne, hogy az üzlete számára a legmegfelelőbb döntést hozta meg.


 • [Insert alt tag]
 • A Transit modellpaletta bemutatkozik

  A Ford Transit következő generációjának minden tagja okosabb, strapabíróbb és innovatívabb, mint elődeik. Erőteljes dízel motorokkal, melyek hihetetlenül üzemanyag-hatékonyak. Nem véletlen, hogy két modell is elnyerte már az Év Haszongépjárműve díjat.

  Nézze meg, és próbálja ki a díjnyertes Transit modelleket a legközelebbi Transit Centrumban, és meglátja, mi mindenben lehetnek az Ön segítségére a dolgos hétköznapokban!


  E-mailt/visszahívást kérek!


 • [Insert alt tag]
 • Kiemelkedően kedvező feltételekkel várjuk: 2,5% kamat

  Adjon egy lökést vállalkozásának! Válasszon Ford haszongépjárművet Euro6-os motorral és különleges ajánlattal: Transit és Ranger modellek készletről elérhetőek Ford Credit finanszírozással évi 2,5%-os fix kamatozással a Transit Centrumokból!


  E-mailt/visszahívást kérek!


Mire számíthat a Ford Transit Centrumokban?


Ahogy a fent felsorolt előnyökből is látszik, a Transit Centrumok nemcsak abban segítenek Önnek, hogy megtalálja a megfelelő haszongépjárművet, hanem abban is, hogy utána problémamentesen használhassa, ameddig csak akarja.

 • Tanácsadás a megfelelő felépítmény vagy átalakítás kiválasztásában:

Át kell alakítania a Transitját? Semmi gond, elirányítjuk ahhoz a specialistához, aki az adott feladat elvégzésére a leginkább alkalmas.

 • Speciális képzésen átesett Ford szakemberek:

Különlegesen képzett, tapasztalt és sokoldalú tudással rendelkező szakemberek, akik az utolsó csavarig ismerik a Ford haszongépjárműveit.

 • Dedikált értékesítői csapat: 

Csapatunk minden szükséges információval és szakértői tanácsokkal látja el Önt, így jól megalapozott döntést hozhat, amikor kiválasztja a vállalkozásának megfelelő autót.

 • Tesztvezetés:

Tudjuk, hogy autót úgy a legjobb venni, hogy ki is próbáljuk előtte. Ezért Önnek is biztosítjuk, hogy lehetőség szerint beülhessen a kiválasztott modell volánja mögé, és személyesen is kipróbálhassa az általa nyújtott szolgáltatásokat, technológiai megoldásokat. (A rendelkezésre álló teszautókról, kérjük érdeklődjön a kiválasztott márkakereskedésben)


Fedezze fel a Transit Centrum modelljeit


Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autócentrum Szabó Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autócentrum Szabó KftVélemények