Kezdőár 13 995 000 Ft

Ford Ranger Stormtrak

Kezdőár 13 995 000 Ft

Jármű részletei


TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

Az új Ranger Stormtrak elemi erővel tör be az összkerékhajtásos prémium pickupok piacára. Masszív formájával és lenyűgöző megjelenésével nemcsak tovább viszi a Wildtrak örökségét, de számos tekintetben meghaladja azt. Az exkluzív Rapid Red színárnyalat, valamint az egyedi kialakítású, fényes, fekete, könnyűfém keréktárcsák és markáns Stormtrak dekorelemek lenyűgözően dinamikus hatást keltenek. A korszerű, 213 LE-s Bi-Turbo motor és a 10 fokozatú automata sebességváltó pedig a pickup vérbeli terepjáró képességeire emlékeztetnek. A sokoldalúan használható Stormtrak egyaránt otthon érzi magát a városi utcákon és a vidéki földutakon, és éppolyan kényelmes a sziklás ösvényeken, mint a végtelen autópályákon.​

Utastér

BIZTONSÁGOT NYÚJT

Bármi is történik odakint, a Stormtrak a nyugalom és a béke szigete, ahol minden az irányítása alatt áll, és ahol biztonságban és kényelemben érezheti magát. A pazar részletmegoldások, köztük a minőségi bőrülések, a vörös díszöltések és a világító márkajelzések nemcsak otthonossá, de egyedivé és különlegessé is teszik a Stormtrak belsejét. A magas vezetőülésből remekül látható az autó előtti útszakasz, és kényelmesen elérhetők a jármű kezelőszervei. A középkonzolon elhelyezett nagyméretű SYNC érintőképernyőn figyelemmel követhetjük a Táblafelismerő rendszer információit, a fejlett műholdas navigációt, és a parkolóradarokkal támogatott tolatókamerák képét, a háttérben pedig csendben dolgozik a FordPass Connect modem, amely folyamatosan kapcsolatot tart a külvilággal. (A WIFI hotspot szolgáltatás mobil előfizetést igényel.)

Külső

NEMCSAK AZ EREJE LENYŰGÖZŐ

A Ranger Wildtrak alapokra építkező Stormtrak bárhol is jár, garantáltan magára irányítja a figyelmet. Erről a feltűnő, 18"-os fekete könnyűfém keréktárcsák és a masszív terepjáró gumik mellett a Stormtrak jellegzetes, vörössel kombinált fényes fekete dizájn-elemei is gondoskodnak, melyek egyaránt jól mutatnak a Frozen White, a Lightning Blue, és a kizárólag ennél a típusnál rendelhető Rapid Red fényezéssel. A duplafülkés (Double Cab) változatban kapható, elektromos platózáróval is rendelhető (A motoros platózáró csak a duplafülkés változatnál rendelhető.) új Ranger Stormtrak pickupok között Ön is megtalálja a megfelelő típust.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autócentrum Szabó Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autócentrum Szabó KftVélemények