Kezdőár 14 660 000 Ft

Ford Galaxy

Kezdőár 14 660 000 Ft

Jármű részletei

Válasszon motort

A Ford Galaxy modellekhez többféle hajtáslánc közül választhat: a kétféle teljesítmény-változatban is rendelhető hatékony dízelmotorok mellett már elérhető a Ford 2,5 literes benzines hibrid erőforrása is. A hibrid motor hatékonysága felülmúlja a hagyományos benzinmotorokét, miközben teljesítménye és nyomatéka egyaránt lenyűgöző. Hasonlítsa össze a Galaxyhoz kínált motorokat!


Motorkínálat megtekintése

Új Ford Galaxy

Luxus utazás, stílusos érkezés A Ford Galaxy sokkal több, mint egy egyszerű nagyméretű személyszállító autó. A Ford Galaxy valójában egy prémium minőségű, többcélú jármű (MPV –multi-purpose vehicle), ami a vezetőt és az utasokat egyaránt luxusszínvonalú kényelemmel és bőséges helykínálattal kényezteti. Az extraként elérhető ergonomikus ülések menet közben kényelmesen támasztják a hátat, a Galaxy V-Line modellekhez pedig akár masszázsfunkcióval ellátott, multikontúros első ülések is választhatók. A második üléssoron ISOFIX rögzítőpontok találhatók, melyekhez akár 3 gyerekülés is kapcsolható. Ha pedig extra csomagtérre van szükség, az ülések egyetlen mozdulattal lehajthatók. A Ford Galaxy esetében a kényelem kéz a kézben jár a hatékonysággal – különösen most, hogy a motorkínálat egy 2,5 literes benzines hibriddel is bővült. Az automata CVT váltóval (continuously variable automatic transmission) a Galaxy figyelemreméltó teljesítményre és nyomatékra képes akár 1710 kg-os vontatási kapacitással, miközben a fogyasztása és kibocsátása is alacsonyabb lett.

Utastér

Rugalmasan alakítható, prémium utastér

A Ford Galaxy különleges kialakítású, ergonomikus ülésein akár 3 gyermekülés is biztonságosan elhelyezhető az ISOFIX rögzítőpontokhoz csatolva. Hátul is bőséges hely áll rendelkezésre a poggyászok számára: mind a hét ülést használva 300 literes csomagtérbe pakolhatunk, míg a hátsó üléseket egyetlen gombnyomással lehajtva a csomagtér 1301 literesre bővíthető. A fejlett kommunikációs technológiáknak köszönhetően a FordPass alkalmazással távolról is nyithatja és zárhatja az ajtókat, és naprakész lehet autója műszaki állapotával kapcsolatban. A Ford Galaxy átgondolt kialakítású, stílusos belső tere, a prémium anyaghasználat és a V-Line luxusszínvonalú, masszázsfunkciós ülései első osztályú utazási élményt ígérnek.

Fejlett motorok kompromisszumok nélkül

A Ford fejlett motortechnológiájának köszönhetően ma már nem kell választani teljesítmény és hatékonyság közül. A Ford Galaxy legújabb, 2,5 literes benzines hibrid erőforrása akár 190 lóerős teljesítményre és 200 Nm-es nyomatékra is képes, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás mellett. Alternatív megoldásként továbbra is választhatók a takarékos 2,0 literes EcoBlue dízelmotorjaink, rögtön kétféle teljesítmény-változatban. Bárhogy is dönt, többé nem kell kompromisszumot kötnie.

Külső

Magabiztos vezetés változékony körülmények között is

Az Intelligens összkerékhajtás (AWD) rendszer meghatározza a nedves, száraz vagy jeges körülmények, illetve a különböző terepviszonyok által megkövetelt tapadást, kanyarodáshoz szükséges egyensúlyt és reagálóképességet. A technológia a követelményeknek megfelelően eltérő nyomatékot juttat az egyes kerekekre. Ez az „igény szerinti nyomatékot biztosító rendszer" kivételes kezelhetőséget és nagyobb hatékonyságot nyújt.

Összehangolt biztonsági rendszerek, melyek a másodperc tört része alatt működésbe lépnek

A speciális Intelligens védelmi rendszer (IPS) egy sor funkciót irányít, ezzel maximális biztonságot nyújt Önnek és utasainak. A Galaxy emellett rendkívül strapabíró karosszériával is rendelkezik, amely elnyeli az ütközés erejét, a modern ülések és biztonsági övek pedig csökkentik a sérülés esélyét egy esetleges baleset esetén.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autócentrum Szabó Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autócentrum Szabó KftVélemények