Kezdőár 12 495 000 Ft

FORD Mondeo Business

Kezdőár 12 495 000 Ft

Jármű részletei


Mondeo Business

Elegáns és magabiztos dizájnjával, lenyűgöző beépített technológiáival és széles motorválasztékával a Ford Mondeo a tökéletes választás.

Külső

Ford dinamikus LED-fényszórók

Ez az intelligens fényszórórendszer a jobb megvilágítás érdekében a megfelelő fényszóróelosztást választja ki a különböző útviszonyokhoz. A dinamikus kanyarvilágítás kanyarodáskor a fényszórót a kanyar belső ívére vetíti, hogy Ön még távolabbra láthasson. A fényszóró alsó részén két LED-sor található: egy fehér, nappali menetfénnyel, és egy sárga, irányjelzőkkel, amelyek a kanyarodás iránya felé villognak.

Holttérfigyelő rendszer

Amint egy másik jármű (autó, kisteherautó vagy kamion) belép a vezető holtterébe, a rendszer egy, a külső visszapillantó tükrökbe épített figyelmeztető lámpával hívja fel erre a figyelmét. Ehhez hasonlóan a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer tájékoztatja Önt, ha mozgó járművet vagy más veszélyforrást észlel, miközben Ön kitolat egy, a forgalomra merőleges helyről. A holttérérzékelési-zóna 18 méteres tartományon belül változhat a jármű sebességétől függően.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autócentrum Szabó Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autócentrum Szabó KftVélemények